top of page

Veelgestelde vragen

 • Tot wanneer kan ik me inschrijven voor het festival?
  Dit kan tot en met 31 mei. Hou er wel rekening mee dat er een beperkt aantal tickets is. Vol = Vol. Je kan je dan via de bezoekerspagina inschrijven voor de mails van het festival voor volgend jaar.
 • Wordt er rekening gehouden met allergiën/diëten?
  Ja, stuur ons na het aankopen van het ticket een mailtje met de gegevens en welke persoon/personen een allergie hebben of een speciaal dieet volgen. Voor deze persoon/personen wordt een aangepaste maaltijd voorzien op zaterdag avond.
 • Wat is er precies inbegrepen in de tickets?
  Basisticket (2 personen*): - Staanplaats - Elektriciteit - Sanitair (modern toiletgebouw met warme douches) - Avondeten op zaterdagavond - Live muziek op zaterdagavond - Deelname aan alle activiteiten, lezingen, initiaties, .... Extra persoon (13 jaar en ouder) - Uitbreiding op het basis ticket voor 1 persoon 13 jaar en ouder - Avondeten op zaterdagavond - Live muziek op zaterdagavond - Deelname aan alle activiteiten, lezingen, initiaties, .... Extra kind (tot en met 12jaar) - Uitbreiding op het basis ticket voor 1 persoon tot en met 12 jaar. - Avondeten op zaterdagavond - Live muziek op zaterdagavond - Deelname aan alle activiteiten, lezingen, initiaties, .... *De prijs blijft hetzelfde als je met 1 persoon komt.
 • Kunnen we met meerdere auto's bij elkaar staan?
  Ja, dat is mogelijk. Koop het aantal tickets (1 basis ticket per voertuig) en stuur ons daarna een mailtje met jullie informatie. Bij het inplannen van de plaatsen wordt hier dan rekening mee gehouden.
 • Kan ik een tent huren?
  Nee, dit is niet mogelijk bij ons. In België en Nederland zijn er wel verschillende daktentverhuur bedrijven. Neem daar zeker eens een kijkje.
 • Zijn de activiteiten voor alle leeftijden?
  Ja, al onze activiteiten kunnen door iedere leeftijd gedaan worden. Enkel de initiaties zijn minder interessant voor de kinderen.
 • Kan ik aankomen op zaterdag?
  Ja, dit is mogelijk. Gelieve ons wel een mailtje te sturen wanneer jullie geplande aankomsttijd is.
 • Moet je aanwezig zijn op het festivalterrein tijdens het bezoekmoment?
  Dit is niet nodig maar wel leuk. Er wordt een lezing gegeven en initiaties gehouden en geïntereseerden kunnen vragen komen stellen over jouw tent.
bottom of page