Partners & sponsers

VZW forest fields

Forest Fields is een VZW uit de Antwerpse Kempen en organisator van dit evenement. Samen met de hoofdsponsor Campwerk maken zij het daktenten-festival van Belgie waar. 

Forest Fields vzw focust zich op het organiseren van natuur/cultuur gerichte activiteiten.

Wil je meer weten over hun werking of activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op de website!

campwerk

Een daktentenfabrikant kan natuurlijk niet ontbreken op een daktenten-festival. Wij zijn trots dat Campwerk onze hoofdsponsor is van dit evenement.

Campwerk is een van de grotere leveranciers van daktenten in Nederland en Duitsland. Zij zijn bekend van ondermeer de Adventure en Sky4X daktenten. Hun daktenten zijn dan ook te bewonderen op het festival.

Wist je dat Campwerk het daktenten-festival in Nederland heeft georganiseerd? 

ikamper

iKamper is een Koreaans daktentenmerk dat momenteel de markt bestormt met zeer innovatieve daktentmodellen. In 2018 werd in Europa de Skycamp geïntroduceerd. Een daktent met een zeer praktisch ontwerp, die je supersnel opzet. Deze daktent biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en kan bovendien worden voorzien van een grote luifel of aanbouwtent.  In 2019 introduceert  iKamper opnieuw een innovatieve daktent, de X-Cover. 

daktenten

festival

nederland

In 2019 zijn wij naar het eerste daktenten-festival van Nederland geweest. 1 jaar later zijn waren we in samenwerking met hen het eerste daktenten-festival van België aan het organiseren. Ondertussen zitten we (eindelijk) aan onze 2de edtitie.

Het festival van Nederland krijgt een 3de editie in September 2022! Wij hebben al een ticket geboekt. Jullie ook?

gitrax

Bij Gitrax heeft u keuze uit een ruim assortiment daktenten, luifels en kampeeraccessoires van verschillende merken. Ook voor het ombouwen van wagens naar expeditie voertuigen bent u bij hen aan het juiste adres.

Ontdek op hun website wat zij allemaal te bieden hebben!

Exclusive time travel

Exclusive Time Travel begeleidt reizen zowel in Afrika als in Europa.

Exclusieve raids voor 4×4 alsook voor (Enduro) motoren (Afrika).

Lapland op zen mooist voor ieder voertuig.

Reizen op maat, verbazend en steeds anders…..

Uw droom is onze uitdaging !

daktenten_logo.jpg

daktenten.com

Daktenten.com is een onderneming van Trekk 4X4  die reeds meer dan 20 jaar dé referentie is op het gebied van avontuurlijk reizen. In het segment van de daktenten zijn wij de absolute marktleider met de belangrijkste merken van daktenten uit Zuid-Afrika en Europa.

kulero

Jonatan is 7 jaar geleden beginnen lepelsnijden als hobby. Dit is voortgevloeid uit zijn passies voor messen, bijlen, koken en  houtsnijden. Iets creëren met simpele tools wat je daarna dagelijks zal gebruiken geeft enorm veel voldoening. In de tussentijd is hij kok geworden in "Het Strand", een vegetarisch restaurant te Leuven. Daarnaast is hij zelfstandige. Koken en lepelsnijden wisselen zich dagelijks af, hierdoor kan hij zijn designs optimaliseren. 

Hout is een natuurproduct en daardoor is elke lepel uniek. Je leert mét het hout te werken. Wanneer het hout tegenwerkt kan je soms per ongeluk iets ontdekken wat een toegevoegde waarde geeft aan het design.

Droog riet

Oogst

O O G S T is een project dat mensen inspiratie wil bieden op vlak van duurzame en lokale voeding.

Bij O O G S T kan je terecht voor workshops rond wildpluk, verpakkingsarm winkelen, seizoensgebonden koken, fermenteren, inmaken en zuurdesembrood bakken.