Contact

Tel: +32 (0)4 79 20 45 41

daktentenfestival-be@outlook.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Georganiseerd door Forest Fields vzw

Bosvelden 32, 2370 Arendonk, België

ON 0727.564.237

Partners & sponsers

VZW forest fields

Forest Fields is een VZW uit de Antwerpse Kempen en organisator van dit evenement. Samen met de hoofdsponsor Campwerk maken zij het daktenten-festival van Belgie waar. 

Forest Fields vzw focust zich op het organiseren van natuur/cultuur gerichte activiteiten.

Wil je meer weten over hun werking of activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op de website!

campwerk

Een daktentenfabrikant kan natuurlijk niet ontbreken op een daktenten-festival. Wij zijn trots dat Campwerk onze hoofdsponsor is van dit evenement.

Campwerk is een van de grotere leveranciers van daktenten in Nederland en Duitsland. Zij zijn bekend van ondermeer de Adventure en Sky4X daktenten. Hun daktenten zijn dan ook te bewonderen op het festival.

Wist je dat Campwerk het daktenten-festival in Nederland heeft georganiseerd? 

ikamper

iKamper is een Koreaans daktentenmerk dat momenteel de markt bestormt met zeer innovatieve daktentmodellen. In 2018 werd in Europa de Skycamp geïntroduceerd. Een daktent met een zeer praktisch ontwerp, die je supersnel opzet. Deze daktent biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en kan bovendien worden voorzien van een grote luifel of aanbouwtent.  In 2019 introduceert  iKamper opnieuw een innovatieve daktent, de X-Cover. 

daktenten

festival

nederland

Vorig jaar zijn wij naar het eerste daktenten-festival van Nederland geweest. Nu 1 jaar later zijn wij in samenwerking met hen het eerste daktenten-festival van België aan het organiseren. 

Het festival van Nederland krijgt een 2de editie in September 2019! Wij hebben al een ticket geboekt. Jullie ook?

gitrax

Bij Gitrax heeft u keuze uit een ruim assortiment daktenten, luifels en kampeeraccessoires van verschillende merken. Ook voor het ombouwen van wagens naar expeditie voertuigen bent u bij hen aan het juiste adres.

Ontdek op hun website wat zij allemaal te bieden hebben!

rock 'n road

Op zoek naar een unieke ervaring? Of die off-road kriebel nu eindelijk echt eens tot z'n recht laten komen? Contacteer ons even. We hebben zeker iets spannends voor jou in petto.

mark van dijk

Mark van Dijk Yachting en Outdoor is reeds sinds 2006 actief in de outdoor branche. Watersport (kayaks) en recreatie (autodaktenten en minicaravans)zijn onze voornaamste takken van sport. 

Kom gerust een langs in Wuustwezel of bezoek eerst onze website om het ruime aanbod te bekijken.

vzw de reuzetuin

vzw De Reuzetuin heeft tot doel om een kleinschalig woonzorgcentrum te bouwen voor ouderen met een beperking in het hartje van Arendonk. Er zal zowel tijdens de verwezenlijking, als na de realisatie nauw samengewerkt worden met Talander vzw. Ook de tuin van het complex zal een belangrijke functie vervullen. Vooreerst zal deze het werkgebied vormen voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast worden er nu reeds activiteiten georganiseerd, waarbij ecologische bewustwording steeds een prominente plaats krijgt.