Partners & sponsers

VZW forest fields

Forest Fields is een VZW uit de Antwerpse Kempen en organisator van dit evenement. Samen met de hoofdsponsor Campwerk maken zij het daktenten-festival van Belgie waar. 

Forest Fields vzw focust zich op het organiseren van natuur/cultuur gerichte activiteiten.

Wil je meer weten over hun werking of activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op de website!

campwerk

Een daktentenfabrikant kan natuurlijk niet ontbreken op een daktenten-festival. Wij zijn trots dat Campwerk onze hoofdsponsor is van dit evenement.

Campwerk is een van de grotere leveranciers van daktenten in Nederland en Duitsland. Zij zijn bekend van ondermeer de Adventure en Sky4X daktenten. Hun daktenten zijn dan ook te bewonderen op het festival.

Wist je dat Campwerk het daktenten-festival in Nederland heeft georganiseerd? 

ikamper

iKamper is een Koreaans daktentenmerk dat momenteel de markt bestormt met zeer innovatieve daktentmodellen. In 2018 werd in Europa de Skycamp geïntroduceerd. Een daktent met een zeer praktisch ontwerp, die je supersnel opzet. Deze daktent biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en kan bovendien worden voorzien van een grote luifel of aanbouwtent.  In 2019 introduceert  iKamper opnieuw een innovatieve daktent, de X-Cover. 

daktenten

festival

nederland

Vorig jaar zijn wij naar het eerste daktenten-festival van Nederland geweest. Nu 1 jaar later zijn wij in samenwerking met hen het eerste daktenten-festival van België aan het organiseren. 

Het festival van Nederland krijgt een 2de editie in September 2019! Wij hebben al een ticket geboekt. Jullie ook?

gitrax

Bij Gitrax heeft u keuze uit een ruim assortiment daktenten, luifels en kampeeraccessoires van verschillende merken. Ook voor het ombouwen van wagens naar expeditie voertuigen bent u bij hen aan het juiste adres.

Ontdek op hun website wat zij allemaal te bieden hebben!

rock 'n road

Op zoek naar een unieke ervaring? Of die off-road kriebel nu eindelijk echt eens tot z'n recht laten komen? Contacteer ons even. We hebben zeker iets spannends voor jou in petto.

mark van dijk

Autodaktenten.be is onderdeel van Mark van Dijk Yachting en Outdoor.

Met 6 topmerken autodaktenten bieden wij de grootste variatie daktenten in Vlaanderen. Naast verkoop hebben we ook een verhuur programma voor wie het eens wenst te proberen.

 

Bezoek onze website www.autodaktenten.be of bezoek onze toonzaal.

vzw de reuzetuin

vzw De Reuzetuin heeft tot doel om een kleinschalig woonzorgcentrum te bouwen voor ouderen met een beperking in het hartje van Arendonk. Er zal zowel tijdens de verwezenlijking, als na de realisatie nauw samengewerkt worden met Talander vzw. Ook de tuin van het complex zal een belangrijke functie vervullen. Vooreerst zal deze het werkgebied vormen voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast worden er nu reeds activiteiten georganiseerd, waarbij ecologische bewustwording steeds een prominente plaats krijgt.

Sauna on wheels

Met 'Sauna on wheels' willen we werken aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze klanten. Even de stress van het dagelijkse leven vergeten en gewoon genieten. 

Wij willen meewerken aan een wereldwijd duurzaam bosbeheer en werken daarom enkel met hout van het FSC keurmerk. 

FSC garandeert een verantwoorde herkomst uit duurzaam beheerde bossen.

Daktent.nl

DAKTENT.NL levert alle modellen daktenten en accessoires van alle gerenommeerde merken, voor zowel personenauto's, SUV's, off-road voertuigen en trailers. DAKTENT.NL heeft de kennis & service in huis om van uw vakanties onvergetelijke road trips te maken! Er zijn veel verschillende merken en modellen daktenten op de markt; voor elke toepassing de juiste daktent!

GVS

Plan je een tuinfeest en wil je liever niet dat je gasten je toilet in huis gebruiken? Of ben jij een organisator van een muziekfestival met 60.000 bezoekers? In beide gevallen vind je bij ons wat je zoekt: een stipte en betrouwbare verhuurservice voor mobiele toiletten.

Botma & van bennekom​

…maakt natuurlijke, handgemaakte zepen en verzorgende producten van biologische ingrediënten. Wij streven naar een duurzame, bewuste wereld vrij van producten die schadelijk zijn voor mens, dier en milieu. Daarom zijn alleen de puurste ingrediënten goed genoeg om verwerkt te worden. Alles wat wij produceren is vrij van SLS, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen, palmolie, niet getest op dieren en zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Hausgemacht

Hausgemacht is een mobiele vrijplaats voor handwerk, ambacht en creatief spel. Een atelier waar hergebruik en deeleconomie een vaste rol spelen. De ideale plaats om mensen van elke mogelijke pluimage ‘uit het hoofd, in de handen’ te krijgen.