top of page

Partners & sponsers

VZW forest fields

Forest Fields is een VZW uit de Antwerpse Kempen en organisator van dit evenement. Samen met de hoofdsponsor Campwerk maken zij het daktenten-festival van Belgie waar. 

Forest Fields vzw focust zich op het organiseren van natuur/cultuur gerichte activiteiten.

Wil je meer weten over hun werking of activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op de website!

campwerk

Een daktentenfabrikant kan natuurlijk niet ontbreken op een daktenten-festival. Wij zijn trots dat Campwerk onze hoofdsponsor is van dit evenement.

Campwerk is een van de grotere leveranciers van daktenten in Nederland en Duitsland. Zij zijn bekend van ondermeer de Adventure en Sky4X daktenten. Hun daktenten zijn dan ook te bewonderen op het festival.

Wist je dat Campwerk het daktenten-festival in Nederland heeft georganiseerd? 

ikamper

iKamper is een Koreaans daktentenmerk dat momenteel de markt bestormt met zeer innovatieve daktentmodellen. In 2018 werd in Europa de Skycamp geïntroduceerd. Een daktent met een zeer praktisch ontwerp, die je supersnel opzet. Deze daktent biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en kan bovendien worden voorzien van een grote luifel of aanbouwtent.  In 2019 introduceert  iKamper opnieuw een innovatieve daktent, de X-Cover. 

daktenten

festival

nederland

In 2019 zijn wij naar het eerste daktenten-festival van Nederland geweest. 1 jaar later zijn waren we in samenwerking met hen het eerste daktenten-festival van België aan het organiseren. Ondertussen zitten we (eindelijk) aan onze 2de edtitie.

Het festival van Nederland krijgt een 3de editie in September 2022! Wij hebben al een ticket geboekt. Jullie ook?

iDrive logo-01.jpg

idrive

iDrive4x4 is gespecialiseerd in Rooftent Adventures voor de mooiste self-drive en wildkampeer vakanties in GeorgiëKirgizië & Oman. Iedere reiziger bieden wij een top kwaliteit 4×4 auto, volledig uitgerust met onze speciale daktent en alle kampeeruitrusting die je nodig hebt tijdens jouw reis. Wil jij met een daktent op pad in een avontuurlijk land? Vraag een quote aan op onze website!

Kulero

Jonatan is 7 jaar geleden beginnen lepelsnijden als hobby. Dit is voortgevloeid uit zijn passies voor messen, bijlen, koken en  houtsnijden. Iets creëren met simpele tools wat je daarna dagelijks zal gebruiken geeft enorm veel voldoening. In de tussentijd is hij kok geworden in "Het Strand", een vegetarisch restaurant te Leuven. Daarnaast is hij zelfstandige. Koken en lepelsnijden wisselen zich dagelijks af, hierdoor kan hij zijn designs optimaliseren. 

Hout is een natuurproduct en daardoor is elke lepel uniek. Je leert mét het hout te werken. Wanneer het hout tegenwerkt kan je soms per ongeluk iets ontdekken wat een toegevoegde waarde geeft aan het design.

thumbnail_74891502_982128618811004_168328345379930112_n.jpg
thumbnail_DSC06110-1.jpg

Lori oogst

Lori (Oogst) is een Kempense wildplukster, moestuinierster, herboriste, zuurdesembakker en kookfanaat en geeft wildplukwandelingen, workshops rond fermentatie en zuurdesembrood.

Coffee Crusader

Heb jij genoeg van oploskoffie tijdens je roadtrip? Wil jij de dag eens starten met 'echte avontuurlijke koffie'? Volg dan op zondagmorgen onze 'outdoor coffee' workshop, voor de echte avonturiers onder ons.

 

De workshop neemt 3 koffiezetmethoden onder de loep die uitermate geschikt zijn voor offroaders. De Petromax Percolator, de Forever Moka pot en de Aeropress GO. We experimenteren met deze zetmethoden zodat je koffiemomenten tijdens je volgende avontuur de moeite waard zijn.

 

Want daar staan we voor, heerlijke koffie, altijd en overal.

 

Als primeur zullen we aanwezig zijn met de pas gelanceerde 'Ineos Grenadier'. Zo kan je tijdens een heerlijk kopje koffie kennis maken met deze robuuste 4x4.

thumbnail_CC_logo_black_vertical_RGB_300ppi.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-12 om 09.54.08.jpg

Jef Swinnen

Even voorstellen ....

Ik ben Jef, woonachtig te Wijnegem (omgeving Antwerpen)

Naast gepassioneerd wandelaar speel ik ook nog tennis en ga ik af en toe eens mountainbiken.

Ik ben een regelmatige deelnemer aan georganiseerde wandeltochten van wandelclubs. Daarnaast trek ik  er ook zelf op uit om nieuwe langeafstandsroutes te verkennen. Uit deze tochten heb ik de meest interessante wandelgebieden geselecteerd om ze als begeleider voor geinteresseerde stappers aan te bieden. Het is mijn bedoeling  om mensen een aangename wandeldag in de natuur te bezorgen en ondertussen iets meer te vertellen over de streek waarin we wandelen. 

Exodus 12:9

“Exodus 12:9 BBQ Catering staat voor lekkere authentieke BBQ die op een no bullshit, eerlijke en pure wijze wordt klaargemaakt.

​Het vlees wordt bereid gemaakt volgens het principe van “low & slow”: traag gegaard met een vleugje rooksmaak.

Sommige gerechten hebben tot 12u nodig voor de perfecte garing. Hierdoor krijg je telkens weer het meest malse, sappigste en lekkerste stukje vlees op je bord.”

 

Onze passie voor BBQ groeide verder vanuit een uit de hand gelopen hobby. Samen met 2 vrienden, met een even grote passie zetten we 7 jaar geleden Exodus12:9BBQ op.

Van communies, bedrijfsfeesten tot huwelijken, een twee jaarlijks pop-uprestaurant, … We doen het allemaal met de contentste lach op ons gezicht 😉.

Exodus-full-logo-slogan-black background-300dpi.jpg
bottom of page