top of page

Partners & sponsers

Forest Fields vzw

Forest Fields is een VZW uit de Antwerpse Kempen en organisator van dit evenement. Samen met de hoofdsponsor Campwerk maken zij het daktenten-festival van Belgie waar. 

Forest Fields vzw focust zich op het organiseren van natuur/cultuur gerichte activiteiten.

Wil je meer weten over hun werking of activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op de website!

campwerk

Een daktentenfabrikant kan natuurlijk niet ontbreken op een daktenten-festival. Wij zijn trots dat Campwerk onze hoofdsponsor is van dit evenement.

Campwerk is een van de grotere leveranciers van daktenten in Nederland en Duitsland. Zij zijn bekend van ondermeer de Adventure en Sky4X daktenten. Hun daktenten zijn dan ook te bewonderen op het festival.

Wist je dat Campwerk het daktenten-festival in Nederland heeft georganiseerd? 

IKamper

iKamper is een Koreaans daktentenmerk dat momenteel de markt bestormt met zeer innovatieve daktentmodellen. In 2018 werd in Europa de Skycamp geïntroduceerd. Een daktent met een zeer praktisch ontwerp, die je supersnel opzet. Deze daktent biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en kan bovendien worden voorzien van een grote luifel of aanbouwtent.  In 2019 introduceert  iKamper opnieuw een innovatieve daktent, de X-Cover. 

daktent

festival

nederland

Vorig jaar zijn wij naar het eerste daktenten-festival van Nederland geweest. Nu 1 jaar later zijn wij in samenwerking met hen het eerste daktenten-festival van België aan het organiseren. 

Het festival van Nederland krijgt een 2de editie in September 2019! Wij hebben al een ticket geboekt. Jullie ook?

gitrax

Bij Gitrax kan u niet alleen terecht voor banden en velgen, maar ook voor accessoires, daktenten, uitlaten, enz. 
Ontdek op hun website wat zij allemaal doen!

exclusive time travel

Exclusive Time Travel begeleidt reizen zowel in Afrika als in Europa.
Exclusieve raids voor 4×4 alsook voor (Enduro) motoren (Afrika).
Lapland op zen mooist voor ieder voertuig.


Reizen op maat, verbazend en steeds anders…..


Uw droom is onze uitdaging !


Spreekt het zuidelijke van Afrika u meer aan?
Exclusive Time Travel in samenwerking met ervaren wereldreizigers laten u genieten van raids doorheen Botswana, Namibie, Zuid-Afrika, Zimbabwe etc…..
Voor meer info over de mogelijkheden: exclusive.time.travel@gmail.com


Als Het Net Dat Tikkeltje Méér Mag Zijn !

femkes

Op je (kleine) auto slapen in één van Femkes RooftopTents, 

tja, dan neem je je eigen kussen en deken overal mee naar toe.

Het avontuur kan beginnen. En ja natuurlijk, deze tent past op elke auto met dwarsdragers, echt waar! 

Wil je meer over hun tenten te weten te komen, of er eentje huren (om deel te nemen aan het festival)? Kijk dan zeker op hun website!

daktent.nl

DAKTENT.NL levert alle modellen daktenten en accessoires van alle gerenommeerde merken, voor zowel personenauto's, SUV's, off-road voertuigen en trailers. DAKTENT.NL heeft de kennis & service in huis om van uw vakanties onvergetelijke road trips te maken! Er zijn veel verschillende merken en modellen daktenten op de markt; voor elke toepassing de juiste daktent!

Rock `n road

Op zoek naar een unieke ervaring? Of die off-road kriebel nu eindelijk echt eens tot z'n recht laten komen? Contacteer ons even. We hebben zeker iets spannends voor jou in petto.

Dutch 4x4 tours

We zijn altijd op zoek naar avontuur in de natuur. Greenlanen over openbare onverharde, maar ook verharde wegen. Een tour bij Dutch4x4Tours is uniek en staat altijd in het teken van de natuur, het buiten zijn.

 

Veel van onze tours hebben een eigen thema. Denk aan culturele ontdekkingen, het proeven van lokale producten en gerechten of een bezoek aan een museum of activiteit. 

anytime fitness

Bij Anytime Fitness Retie vind je onderandere:
- 24 uur toegang

- Virtuele en live groepslessen
- Personal coaching
- Begeleiding / meetmomenten

Hausgemacht

Hausgemacht is een mobiele vrijplaats voor handwerk, ambacht en creatief spel. Een atelier waar hergebruik en deeleconomie een vaste rol spelen. De ideale plaats om mensen van elke mogelijke pluimage ‘uit het hoofd, in de handen’ te krijgen.

Mark van dijk

Mark van Dijk Yachting en Outdoor is reeds sinds 2006 actief in de outdoor branche. Watersport (kayaks) en recreatie (autodaktenten en minicaravans)zijn onze voornaamste takken van sport. 

Kom gerust een langs in Wuustwezel of bezoek eerst onze website om het ruime aanbod te bekijken.

bottom of page