top of page

Omgeving

Het daktenten-festival gaat door op camping Houtum in Kasterlee. Deze leuke camping is gelegen in de groene Kempen, naast de Nete en is het ideale uitgangspunt om de Kempen te ontdekken. Voor of na het festival nog wat tijd over? Kijk dan zeker even verder.
De camping

Camping Houtum is al sinds 1975 de rustige, groene plek in de Kempen om tot rust te komen, te genieten van de natuur, er op uit te trekken met de fiets, auto of met de wandelschoenen aan. Hier slaap je werkelijk in het groen. Of je nu met je eigen caravan, mobilhome of tent komt, een chalet of trekkershut huurt of je eigen stekje hebt, je kunt altijd genieten van het zalige vrije gevoel van de Kempense natuur.

Kasterlee

Kasterlee is hét speerpunt van het groene, landelijke toerisme in de Kempen. Omzoomd door velden, bossen en rivieren kan je hier helemaal tot rust komen.

Voor alle info omtrent Kasterlee, klik op onderstaande knop of vraag naar de mogelijkheden

in de receptie van camping Houtum of het Infokantoor van Kasterlee.

De Antwerpse Kempen

De Antwerpse Kempen omvat wel 2/3de van de provincie Antwerpen en staat bekend om haar natuurschoon en zandgronden. Een streek die om vele redenen het bezoeken waard is...

Klik op onderstaande button om alle activiteiten in de buurt te bekijken!

Kunststeden

Veel van de mooiste steden met de gezelligste terrasjes, leukste shoppingstraten en prachtigste musea van België liggen op korte afstand van Kasterlee.

Fietsroute planner

Wil je de regio al fietsend verkennen? Dan is de fietsrouteplanner de ideale tool voor jou! Stippel je eigen route makkelijk uit, helemaal op jouw maat.

bottom of page